Незбагненна сила кохання

IMG_3511Кохання – найзагадковіше та найяскравіше з усіх людських почуттів. Воно в усі віка надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів, які і сьогодні дарують нам радість пізнання цього почуття через призму естетичної насолоди.

      Цього зимового дня навіть повітря сповнене теплом і любов’ю. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни, зробити людину надзвичайно щасливою.

          Варвинська районна  бібліотека, в особі бібліотекарів, також в цей день  дарувала людям частинку своєї любові та тепла. До уваги користувачів в читальному залі бібліотеки організовано виставку літератури «Незбагненна сила кохання»,  яка задовольнить різні смаки наших користувачів та повідає про історію виникнення  цього чудового свята, цікаві факти про кохання, поради аби кохання було взаємним.  Цього дня в бібліотеці було людно та гамірно. Всі бажаючі могли відвідати бібліотечний кіно-салон, де  пропонувались  фільми про кохання  для різних вікових груп. Зокрема: «День святого Валентина», «Любов і голуби», «Гойдалки» та ін. Звучала музика та ліричні вірші, пропонували відео кліпи з Інтернету на тему кохання.  Діяла акція безкоштовного запису Валентин і Валентинів, користувачів  пригощали солодощами.  Сподіваємось, що наші користувачі  в цей день були приємно вражені та вдячні за змістовно та гарно проведений час.